Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
SMG - La Jaboneria.Net
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sampon solid
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- Sampon flori

Utilizare frecventa
Samponul de flori este indicat pentru toate tipurile de par. Netezeste si ofera o stralucire naturala. Aroma sa este conceputa pentru cei romantici, care prefera un parfum delicat de flori salbatice si este indicat pentru întreaga familie.

- SAMPON MUSETEL SI MAR VERDE
Par gras
Samponul de musetel si mar verde contine vitaminele si mineralele necesare netezirii si revitalizarii parului, oferindu-i forta si stralucire. În plus, elimina excesul de grasime din parul tau, mentinandu-i hidratarea naturala si ajuta la evitarea aparitiei inesteticei si incomodei matreti.
- SAMPON CEREALE SI LAPTE
Par uscat
Formula samponului cu cereale si lapte a fost gandita, în special, pentru a aduce o refacere zilnica a parului uscat si foarte uscat. Ingredientele sale regeneratoare patrund si repara eficient structura interna si externa a firului de par, lasandu-l delicat si stralucitor.
- SAMPON FRUCTE
Utilizare frecventa
Samponul de fructe hidrateaza, hraneste, repara si permite perierea usoara a parului, oferindu-i netezirea imediata si tratand, în profunzime, parul rebel si ondulat. Fructele ii ofera o aroma suava si exclusiva. Utilizandu-l frecvent, întreaga familie se va putea bucura de acest sampon magnific.
- SAMPON VIOLETE TEIDE SI POLEN
Par vopsit
Formula sa va mentine culoare parului, oferindu-i un aspect mai sanatos si o stralucire radianta. Uleiul de masline si uleiul de avocado creeaza un film protector care previne deteriorarea din cauza vopsirii. Este în special indicat pentru persoanele cu parul vopsit sau cu mese. Aroma sa exclusiva te va transporta într-o lume magica.
Din Gura in Gura