Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
SMG - La Jaboneria.Net
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sapunuri cu ulei de masline
29 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Toate săpunurile laJABONERIA.net sunt realizate manual, folosind reţete ancestral, şi încorporează o mare cantitate de uleiuri vegetale şi esenţiale, sucuri, infuzii, flori şi cereale; rezultatul: numai ingredientele naturale sunt folosite.
Sapunurile laJABONERIA.net au ca principal ingredient uleiul virgin de masline, alaturi de ulei de nuca de cocos (pentru a produce spuma naturala), unt de cacao, ceara de albine, ulei de ricin, unt shea, propolis (antibiotic natural). Rezultatul este un săpun cu o textură cremoasă, care învăluie pielea într-o spumămoale, atenuantă şi cu o aromă care calmează spiritual.
-SAPUN WATER AND LAND CAISE SI ALGE – Nutritiv si reparator
Fructele pamantului amestecate cu ierburi din mare, hidrateaza pielea. Mirosul de caise te va acompania toata ziua.
-SAPUN SUNRISE LAPTE DE TRANDAFIRI. Hidratant si calmant. Combinatia de uleiuri si unt de cacao ii ofera sapunul ui proprietati delicioase, moi, de hidratare si calmare, facandu-l ideal pentru îngrijirea fetei si a întregului corp. Apa de trandafiri si uleiurile esentiale confera sapunul ui un miros intens, creand o atmosfera sofisticata în baia dvs.
-SAPUN FEMME CIRESE SI FRISCA. Relaxant si revitalizant.
Ingredientele sale nutritive, textura sa cremoasa si parfumul delicat de fructe va vor oferi un moment intens de relaxare si finete pe care il puteti imparti cu familia. Folosind-ul zilnic, va veti simti pielea perfect hidratata.
-SAPUN HIPPIE PATCHOULI SI MIERE – Afrodisiac si atenuant
Patchouli si miere, o combinatie exploziva într-un sapun a carui aroma te va transporta în ambianta petrecerilor hippie din anii ’70. Efectul sau afrodisiac va lasa pielea ta moale si neteda, numai bun pentru o baie în doi.
-SAPUN PARDO CREMA DE LAPTE SI CAFEA. Nutritiv si deodorant
Sapunul nostru traditional, cu ulei de masline, facut dupa o reteta cu mult lapte, unt de cacao si cafea, este un sapun ce cremos, ce ofera finete pielii si este indicat, mai ales, persoanelor care au un miros propriu pronuntat. Absoarbe si neutralizeaza mirosurile neplacute, lasand o aroma dulce, placuta.
-SAPUN PINK PANTHER GINGER SI FLORI – Stimulant si antioxidant
Acest sapun netezeste pielea. Este usor exfoliant, trezeste simturile si este considerat un puternic stimulent sexual, avand, totodata, si proprietati antioxidante. O placere delicata pe care sa o imparti.
-SAPUN CANARY BANANA SI IAURT – Nutritiv si reparator
Am folosit o reteta din Insulele Canare pentru banane “Escacado”, adaugand iaurt natural, combinat cu ulei de masline si unt de cacao, pentru a produce un sapun super nutritiv, umidificator, care iti lasa pielea neteda, catifelata, cu o aroma dulce. Foloseste-l o data si nu vei rezista a doua oara.
-SAPUN PROVENZAL ULEIURI DE LAVANDA
Combinatia uleiului de masline si a mierii face acest sapun potrivit pentru a fi folosit de cei cu pielea uscata. Parfumul sau proaspat, ne va purta în Provence, în acele campuri de lavanda înflorite, cu un miros proaspat, curat, atat de relaxant, încat vei avea un vis dulce, mentinand pacea si armonia.
-SAPUN SENSUAL SCORTISOARA, MIRODENII SI MIERE –Afrodisiac
Ingredientele sale tonice, textura sa cremoasa si aroma calda si intensa creeaza o combinatie afrodisiaca exploziva. Te va umple de energie, trezindu-ti simturile si încarcandu-te de vitalitate.
-SAPUN GREEN TEA CEAI VERDE – Antioxidant si protector
Ceaiul verde ajuta în combaterea efectelor trecerii timpului, în timp ce uleiurile esentiale din copacul de ceai regeneraza pielea si are proprietati antibacteriene, oferind o protectie buna celor care merg regulat la sala sau la bazin.
Din Gura in Gura